↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

469 25 000

Besøksadresse

Industrivegen 8
7652 VERDAL
  1. Beskrivelse

Din byggentreprenør siden 1952

KVERNMO AS har siden 1952 stått for snekker- og tømmerarbeid av høy kvalitet. Med et kontor sentralt plassert på Verdal industripark, og prosjekter som i hovedsak er lokalisert fra Stjørdal i sør til Steinkjer i nord.

KVERNMO AS er et allsidig firma, med lang erfaring og dyktige fagfolk. Gode samarbeidspartnere, nyskapende tenking og fleksible løsninger gjør KVERNMO AS til en solid samarbeidspartner i både stor og små byggeprosjekter.

Bedriften har i dag overkant av 30 ansatte. Samlet er kompetansen høy, med fagbrev, mesterbrev, to bachelorgrader og mangfoldige kurs. KVERNMO AS er opptatt av rekruttering, og er godkjent lærebedrift i tømrerfaget og i transport og logistikkfaget. Totalt har KVERNMO AS 3 lærlinger.

KVERNMO AS har oppgjennom årene reist og rehabilitert  bygg innen privatmarkedet, landbruket, industrien og det offentlige over hele Innherred.

Bygg
KVERNMO AS stiller høye krav og forventninger til HMS blant ansatte og samarbeidspartnere. Og har et stort fokus på å levere riktig kvalitet til riktig tid hver gang.