↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign tilbud på lån til refinansiering fra over 30 norske banker

Bor du i Trøndelag og vil samle gjeld fra kredittkort og forbrukslån? Du kan spare mange tusen på en enkel og rask refinansiering. På vår nettside finner du oversikt over alle aktuelle banker, både for lån med og uten sikkerhet.

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år, Eff.rente 9,88%, Kostnad 25.891,-, Totalt: 125.891,-.

 

Dette finner du hos oss

refinansiere net har du full kontroll når du skal innhente så mange tilbud på refinansiering som mulig. Du får som regel langt lavere renter på et usikret lån av en viss størrelse, enn det du har i dag på kredittkort, avbetalingskjøp og smålån. Hvis du kan stille med sikkerhet har vi også oversikt over banker som kan hjelpe deg, selv om du har inkassosaker og betalingsanmerkninger tilknyttet gjelden.

 

Lån til refinansiering uten sikkerhet

Du kan få et usikret lån på inntil 500 000 kroner fra omtrent 15 til 20 norske finansieringsselskap. Det største lånet er på hundre tusen mer og kommer fra Bank Norwegian. Skal du refinansiere med sikkerhet (pant i bolig eller kausjonist) kan du få lån på betydelig høyere summer, avhengig av verdien på pantet. Usikrede lån skal tilbakebetales innen maksimalt 15 år så lenge de brukes til å innfri annen gjeld.

 

Slik henter du tilbud på lån:

  1. Søknadsprosessen er enkel og tar kun 1 minutt. 
  2. Motta svar fra mange banker.
  3. Sammenlign tilbudene og velg et lån med lav rente.
  4. Ha klart BankID og kopi av siste lønnsslipp + skattemelding.

 

Bli kvitt gjelden raskere

De fleste sparer mange tusen kroner når de samler gjelden sin. Dette gjør det enklere å bli gjeldfri fordi lavere utgifter gjør det mulig å øke avdragene på refinansieringslånet. Kombiner refinansieringen med økt fokus på å kutte andre kostnader også. Les mer om effektive sparetips her.