↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

989 06 292

Besøksadresse

Østre Rosten 74
7075 TILLER
  1. Beskrivelse

Riis Glass og Fasade leverer vinduer med høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Vi leverer vinduene dine direkte til byggeplassen til en overkommelig pris. Velg vindustype, ønskede mål og isolasjonsevne.

Riis Glass og Fasade leverer balkongdører med høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Vi leverer din balkongdør direkte til byggeplassen til en overkommelig pris. Velg den typen dør du ønsker, størrelse og materiale.

 

Riis Glass og Fasade leverer ytterdører med høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Vi leverer varene dine direkte til byggeplassen til en overkommelig pris. Velg dørtype, størrelse og hengselretning.

 

Glassrekkverk på terrassen gir deg vakker utsikt, øker romfølelsen, skjermer for vinden og slipper naturen og lyset inn på en unik måte. Samtidig får du en stilren fasade som kan øke verdien på boligen din.  Alle våre glassfronter leveres som godkjente sikkerhetsglass og i mange alternative utførelser. Vi har vakre løsninger for altan, balkong, terrasse og innendørs, i aluminium, rustfritt og stolpefritt glass. Du kan også velge mellom klart, frostet, gråtonet, eller farget glass.