↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


918 39 888

Besøksadresse

Seilmakergata 1
7725 STEINKJER
  1. Beskrivelse

Medtek AS er forhandler av Nocospray robot i Midt-Norge. Vi har bla. avtale med Helse Midt-Norge for desinfisering, service og reparasjon av medisinteknisk utstyr.      En rask og rimelig desinfisering av rom og inventar fra 10 1000 m3.  Nocospray kan trygt brukes av alle som trenger å desinfisere rom og/eller utstyr:  Sykehjem  Legekontor  Næringsmiddelindustri  Skoler/Barnehager  Alle som ser en fordel i å redusere bakterievekst!    Andre Bruksområder:  Bekjempelse av Skjeggkre, Sølvkre, Insekter og Veggdyr  Desinfisering og Fjerning av Lukt   Desinfisering av flater som er i kontakt med matvarer.

 

Roboten er meget enkel og trygg i bruk og krever minimalt med vedlikehold. Veier mindre enn seks kilo, er lett å flytte og behandler rom opp til 1000 m3.  Nocolyse One Shot er godkjent av SLV (Statens Legemiddelverk) til bruk mot bakterier, virus, sopp, sporer og mycobakterier (tbc).    Hvorfor bruke desinfeksjonsrobot?  

Spar tid Vask kun overflater og synlig skitt, roboten gjør resten! Nocolyse-tåken kommer til i kroker og hjørner det er nærmest umulig å desinfisere for hånd. Rommet er desinfisert på ca. 2 timer. (Eksempel tatt ut ifra et rom på 25-30 m2 med 2,40 m takhøyde).  Reduser utgifter En behandling koster deg ca. 200,- i middel.