↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

485 14 752

Besøksadresse

Sjøfartsgata 2 Amfi Steinkjer
7714 STEINKJER
  1. Beskrivelse

Om oss
Velkommen innom til en trivelig handel hos oss i Steinkjer Dyrebutikk :-)

Etter noen år uten kjedetilknytning har vi nå inngått et samarbeid med Pets. Pets består av ca 40 butikker som samarbeider om innkjøp, noe som medfører bedre tilbud og kampanjer til kunden. Meld deg inn i Kundeklubben ved å sende det dyret du har, f.eks Katt til 2229 og få ta del i medlemsfordelene.

Hos oss er alle velkommen enten det er to eller firbente. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg enten du handler i butikk eller på nett. Du kan også velge å handle i nettbutikken vår og hente i butikk. Steinkjer Dyrebutikk ble etablert på Amfi kjøpesenter i 2005. Vi var i de første årene del av en kjede, men er nå en selvstendig butikk. Vi selger utstyr til hund, katt, smådyr, fugl, fisk og reptil. Vi selger også levende smådyr, fugler,fisk og reptiler.

I og med at vi kun har 150 kvm og «boltre oss på» så klarer vi dessverre ikke å ha så stort utvalg som vi skulle ønske men vi gjør så godt vi kan og prøver å ta inn etter kundenes ønsker så langt vi har mulighet. Vi vil også via nettbutikken vise fram mange varer som vi ikke alltid har i butikken men som vi bestiller til deg innen kort tid om du bestiller varen.

Butikken selger flere typer kvalitetsfòr til hund og katt, Eukanuba, Iams, Royal Canin, Orijen, Acana, Vom og Hundemat og Applaws. Kom gjerne innom for råd og veiledning når det gjelder ernæring.

Vi fører mange kjente merker. Vi har nesten alle  produkter fra Non-Stop. De fører veldig gode trekkseler og kombiseler, kjøre / jobbebelter, kjørestrikk, kløv, potesokker og kobbel. Dette er produkter av god kvalitet, designet av hundekjørere.

Vi har gode pleieprodukter til hund og katt. BUSTER og OSTER pelsprodukter.

PETOSAN tannkrem og tannkost til daglig tannpleie.  PLAQUE OFFsom er et 100% naturlig fòrtilskudd mot tannstein og dårlig ånde hos hunder og katter. APTUS Enzymatisk pasta til katter og hunder det kan være vanskelig å få pusset tennene på. 2 cm pasta legges på tannkjøttet eller blandes med en liten mengde fòr. APTUS tyggelapper sikrer god munnhygiene. Reduserer dannelse av plakk og vedlikeholder en normal bakterie-flora i munnhulen.

ANGSTDEMPENDE PRODUKTER
FELIWAY/ ADAPTIL er et hjelpemiddel for å redusere kattens / hundens stressnivå. Finnes som diffusor og en beholder med feromoner som plugges direkte i en stikkontakt, som spray som sprayes f.eks direkte i transportburet og som halsbånd.               SERENE er et naturlig fòrtilskudd med beroligende innvirkning på hyperaktive, aggressive eller nervøse kjæledyr. THUNDERSHIRT er den beste løsningen for engstelige hunder. Bruk THUNDERSHIRT for frykt for torden, raketter, bjeffeproblemer, separasjonsangst, bilsyke, generell frykt.

Vi er med i kjeden Pets og det medfører den del tilbud og kampanjer til kundene våre. Meld deg inn i Pets kundeklubb og få mange klubbtilbud og fordeler.

Steinkjer Dyrebutikk er samarbeidspartner med Steinkjer Hundeklubb som holder ulike kurs og miljøtreninger. De har klubbhus på Lerkehaug. Alle som deltar på kurs i regi Steinkjer Hundeklubb får egne rabatter i butikken. Som medlem får du også egne medlemsrabatter. 

 

Se kubbens hjemmeside. Steinkjerhundeklubb.no under medlemskap.