↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

482 43 000

Besøksadresse

Balders veg 1
7725 STEINKJER
  1. Beskrivelse

Helseservice et lite selskap på Steinkjer. Vårt nedslagsfelt er fra Mo i Rana i nord til ca. Møregrensa i sør. Vi har sunn økonomi, og driver fra egne lokaler.

Helseservice består av 4 ansatte, og viderefører de gode relasjonene som As Reko bygde opp gjennom over 40 år med salg, service og montasjer av hjelpemidler i Midt-Norge. De fleste store leverandører som ikke er representert i vårt distrikt bruker oss på montasjer og service. Vi har serviceavtale med ca. 35 kommuner og institusjoner i Midt-Norge der vi tar service og årlig ettersyn. Levering av utstyr til disse er også en av våre tjenester.

I våre lokaler har vi en butikk der vi selger hjelpemidler; alt fra krykker og støttehåndtak til rullatorer, scootere og løftestoler. Helseservice har avtaler med mange store leverandører på salg av utstyr. Dette gjør at vi som en liten aktør ikke er bundet opp av ett merke, men kan gi god service og veiledning til våre kunder. Vi klarer å sette oss inn i kundens behov, da vi kjenner utstyret på hver sykehjem godt.  

Vi har også en gjenbruksavdeling for pute og madrass der hjelpemiddelsentraler rundt om i Norge bruker oss.