LEVANGER: Politiet twitret i går kveld at en bortkommen beagletispe ble tatt hånd av på Nesset i Levanger.

- Der vet vi ikke så mye mer enn det som står, annet enn at det var en eier som hadde tatt hånd om en tispe på vandring, og skulle ta passe på den til eieren meldte seg. Vi har ikke hørt noe mer etter det, så det ordnet seg mest sannsynlig.

Det forteller operasjonsleder hos politiet, Ole Petter Hållingen.

Stiv kuling

For øyeblikket pågår det stiv kuling ute ved kysten fra Rørvik og nordover. Vinden skal ut over ettermiddagen gi seg, og været vil veksle mellom sol og regn avhengig av hvor du befinner deg. Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørvest sterk kuling og periodevis liten storm på kysten, i morges dreining til vestlig stiv kuling, i ettermiddag minking til frisk bris. Regnbyger, snøbyger over 300-500 m.

Smittetall

Det er meldt om 989 nye smittetilfeller i Norge siste døgn. Kun fem av dem ble registrert i Trøndelag, 3 Trondheim og 2 i Stjørdal. I følge VGs korona-spesial har 11,42% av befolkningen fått minst én vaksinedose, mens 5.03% skal være fullvaksinert.

Hos T-A nå

Kommuneoverlege i Verdal Ragnhild Holmberg Aunsmo forteller at både vaksineringen og smittebildet ser ut til å være på stell i Verdal kommune. Les hva status er i de andre kommunene i Innherred:

Daglig leder Ingrid Dahl Furunes i Verdal N¾ringsforum mener det er enkeltbedrifter i Verdal som hadde trengt hele potten som kommunen skal fordele.

Nå kan du få påskehumor rett hjem i stua, hytta eller skjermen. Her kan du som abonnerer se den populære humor-trioen Kveli, Rånes og Bremseths nye påske-show!