TRØNDELAG: Det har vært en rolig natt i Trøndelag, og operasjonsleder Håvard Høyem kan forteller at det gjelder hele fylket.

- Det er ikke noe nytt fra Trøndelag. Vi merker at det har vært stille det siste året, sier Høyem.

Trafikkmelding

Vestre Aunan - Sagbekken, på strekningen Hatlinghus - Ho

Stengt på grunn av vegarbeid i periodene: Tirsdag og onsdag fra 07:00 til 15:00. Omkjøring er skiltet.

Gjelder fra: 27.04.2021 kl. 07:00. Gjelder til: 28.04.2021 kl. 15:00.

Sludd -og snøbyger

Yr melder om plussgrader og delvis sol denne tirsdagen, med sjanse for både snø og sludd. Her er meteorologens værvarsel for dagen:

Nord eller nordøst bris, periodevis frisk bris på kysten. Spredte sludd- eller snøbyger, gløtt av sol.

550

Siste døgn er det blitt registrert 550 nye smittetilfeller i Norge. Det er 328 flere enn gårsdagens smittetall på 222. Trøndelag hadde 7 nye registrerte smittede, 4 i Trondheim, 1 i Melhus, 1 på Frøya og 1 i Skaun.

Tallene er hentet fra VGs korona-spesial.

Hos Trønder-Avisa nå

I mai skal alle egentlig ha skiftet fra vinter -til sommerdekk, men Statens vegvesen sier det er viktigere å se på været enn på kalenderen når dekkene skal skiftes.

– I 2019 hadde vi 88 ambulanseoppdrag i vår region med såkalt «uavklart smitte», mens vi i 2020 hadde 889 slike oppdrag, forteller kommunikasjonssjef Svein H. Karlsen i Helse Nord-Trøndelag, om økningen av antallet "smitteoppdrag" under pandemien.

Knut Holmen mener det er ubetenksomt av SV å bidra til ny abortkamp. Holmen er kirurg ved Sykehuset Levanger og kommunepolitiker for Ap.