TRØNDELAG: Operasjonsleder i politiet, Solfrid Lægdheim, forteller at natta har vært stille i hele nordre del av Trøndelag.

– Det har gått veldig rolig for seg i natt, forteller Lægdheim.

Værvarslet

Her e meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

Sørvest stiv til sterk kuling på kysten i sør, liten kuling i nord. I formiddag omslag til vest og nordvest frisk bris, minkende til skiftende bris. Skiftende skydekke, enkelte regnbyger, vesentlig først på dagen. I kveld søraust frisk bris utsatte steder. Litt regn i sør, ellers oppholdsvær.

Brannvesenet rykket ut

Klokka 23:47 i går skrev Namdal 110-sentral på Twitter at brannvesenet fra Overhalla rykket ut til en automatisk brannalarm i Skage.

Brannvesenet skal visstnok ikke ha funnet ut hva som var årsaken til alarmen.

Streng abortlov i Texas stanses

I september i år innførte Texas en ny, omstridt abortlov, som har gjort de fleste aborter ulovlig. Loven satte i en rekke demonstrasjoner. Nå blir imidlertid loven suspendert, skriver NRK.

Det er en føderal dommer som står bak avgjørelsen om suspenderingen av abortloven.

Vedlikeholdsarbeid og nedsatt hastighet

På E6 ved Skogen, på strekninga Stjørdal - Steinkjer, er det manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

På fylkesveg 6854 ved Holtås, på strekningen Gullberget - Skogn Sør begynner det vedlikeholdsarbeid klokka 09:00 i dag. Da vil hastigheten bli satt ned til 50 km/t, i tillegg til at trafikken vil bli dirigert manuelt. Det er beregnet at vedlikeholdsarbeidet skal være ferdig klokka 14:00 i dag.

Også på fylkesveg 6816 ved Langstein, på strekningen Langsten - Okkelberg er det nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 07:00 til 21:00.