Kronikk. Samling av Trøndelag.

En bra idé ødelagt av dårlig håndverk

Arve Løberg, Adm.dir. i Trønder-Avisa, skriver om fylkesammenslåingen.

Styrt fra Trondheim: Det er beklagelig at Ap er blitt et så sentralstyrt parti at det i realiteten er styret i Trondheim Arbeiderparti som bestemmer hvordan sammenslåingen i Trøndelag skal bli. Det har aldri tidligere vist seg å være en god løsning for distriktene i landsdelen, skriver kronikøren. Her fylkesrådsleder Anne Marit Mevassvik i Nord-Trøndelag (t.v.) med fylkesordfører Tore O. Sandvik i Sør-Trøndelag. FOTO: Johan Arnt Nesgård 

Ekstra

Jeg har vokst opp med at noe av det viktigste sosialdemokratiet kan bidra med i samfunnet, er å utligne og utjevne konsekvensene av det private markedet. Hele etterkrigstiden viser et sosialdemokratisk lederskap som har bidratt til økonomisk, geografisk og kjønnsmessig likestilling.