Gå til sidens hovedinnhold

Ett rådyr var ute i natt, men ikke lenge

Utenom en viltpåkjørsel i Verdal har natt til mandag vært totalt begivenhetsløs for gamle Nord-Trøndelag. Samtidig herjer Taliban for fullt i Afghanistan.

VERDAL: Ett rådyr våget seg ut i trøndelagsnatta natt til mandag, men ikke lenge. En ambulanse i full utrykning gjorde slutt på nattevandreren allerede klokken 01.40.

Dyret er tatt hånd om av viltnemnda i Verdal, og det er ikke meldt om noe personskader.

– Det gikk bra, eller kanskje ikke for dyret da, men for de som var i kjøretøyet gikk det bra, sier operasjonsleder Maja Sagen.

Det er heller ikke meldt inn skader på ambulansen.

Utenom et påkjørt rådyr, kan operasjonslederen melde om at samtlige ordensforstyrrelser denne natta har vært i Trondheim sentrum.

Danmark evakuerer fra Afghanistan

Kun en time før viltpåkjørselen i Verdal, meldte Danmarks forsvarsminister Trine Bramsen at det danske Forsvaret har evakuert en gruppe dansker og nordmenn fra Afghanistan.

Ifølge VG har evakueringen har vært vellykket, men mer informasjon om saken har hittil ikke blitt offentliggjort grunnet sikkerhetshensyn.

Taliban skal ifølge NRK nå ha kontroll over alle regjeringsbygg i Kabul. Natt til mandag ble bilder av Taliban-krigere i presidentpalasset i Kabul offentliggjort av TV-kanalen Al Jazeera.

Skyet, men oppholdsvær

Noe skyer og sol med temperaturer opp i 19 varmegrader fra klokken 14.00 i dag, er det som står på menyen første skoledag for elever og lærere i Innherred.

Fra og med klokken 20.00 i kveld melder Yr.no om 16 grader og strålende sol. Fra og med 22.00 kommer skydekket og det blir overskyet ut natten.

Hos T-A nå

Pandemien har bydd på nye utfordringer for tollerne som jobber på grenseovergangene til Sverige. – Folk har bruk kreativiteten for å komme seg over til Norge, sier tollsjefen.

Les også

Tolletaten i Trøndelag har sett flere trender under pandemien

Åsen museum arrangerte utendørsaksjon på Elvheim. Her fylte Martin opp studenthybelen med ting og tang han kjøpte på auksjonen.

Les også

Martin fylte opp studenthybelen på regntung utendørsauksjon

Kommentarer til denne saken