Nylig lanserte Trønder-Avisa appen Trønder-Avisa Nyheter til iPhone og iPad.

Nå er den også klar for Android-telefoner!

– Nyhetsappen gir deg det samme som du får på t-a.no, men med på kjøpet får du muligheten for å få melding rett på telefonen når det skjer større ting i vårt område, forteller Fredrik Mandal, digital utviklingsredaktør i Trønder-Avisa.

De som har Apple Watch kan også få de samme nyhetsvarslene rett på klokka.

– Da er du helt sikker på at du får med deg alt, sier Mandal.

Er du redd for at det blir for mange pling? Ingen grunn til panikk, understreker utviklingsredaktøren.

– Vi sorterer på kategorier. Du kan for eksempel slå av varslene for sport, men fortsatt bli varslet om viktige nyheter og kultursaker, forklarer han.

Enkelt

Appen er gratis tilgjengelig i App store og Google Play, men mye av innholdet er fortsatt forbeholdt de betalende abonnentene. Det betyr at du må være logget inn for å få lest mange av artiklene.

– Vi lager i hovedsak innhold for våre abonnenter. Heldigvis har vi oppdatert systemet nylig, slik at det blir lettere å logge seg inn. Og når du først er logget inn i appen, ja, da forblir du innlogget, sier Mandal.

Appen laster du ned fra App Store eller Google Play

For å logge deg inn og få tilgang til alt innholdet trenger du en SPID-bruker, og du må knytte denne til ditt abonnement på Trønder-Avisa. Alle abonnenter har tilgang til avisas digitale produkter.

Har du ikke digital tilgang? Her finner du oppskriften på hvordan du skaffer deg tilgang.

Hvis du ikke har abonnement kan du enkelt bestille selv ved å klikke her.

Supplement til eAvisa

Den nye appen lever på siden av eAvis-appen. I eAvis-appen får du morgendagens papiravis allerede fra klokken 22.00 kvelden før avisa kommer i postkassen – uansett hvor du måtte befinne deg, så lenge du har mobildata eller trådløst internett.

– Nyhetsappen utfyller eAvis-appen godt. Når du har begge appene får du med deg det beste fra både nettet og den digitale versjonen av papiravisa.

Har du ikke eAvis-appen? Den kan du laste ned her for iPhone og iPad, og dersom du bruker Android finner du eAvis-appen i Google Play Store.