STEINKJER: Like etter klokka ett i natt skriver Politiet i Trøndelag på Twitter at nødetatene, frivillige og SarQeen har søkt etter en savnet person på Hoøya i Steinkjer kommune.

– Vedkommende er funnet og overtas av helse for videre oppfølging, forteller operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt.

Bråk utenfor skole

Like før klokka to i natt fikk politiet melding om at flere ungdommer var samlet utenfor Vestbyen skole på Gullvikmoen i Namsos.

– Vi fikk melding om at to biler var utenfor skolen, og at ungdommene ruser motorene og prater høyt. Når det er helt stille rundt, høres dette godt, forteller Aaslund.

En patrulje rykket ut til stedet og snakket med ungdommene, og det viste seg at de hadde trøbbel med eksosanlegget.

– De fikk fiksa bilen og forlot område.

Stenger tunnelen i natt

E6 Helltunnelen stenges mellom klokka 22:00 og 06:00 i natt og i morgennatt. Dette er på grunn av vegarbeid.

Stiv kuling på kysten

I norddelen av Trøndelag melder det stort sett oppholds i dag. Flere steder melder det også sol, spesielt i ettermiddag.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørvest opp i frisk bris. Skya eller delvis skya, enkelte regnbyer. Seint i føremiddag auking til sørvest liten kuling på kysten, i kveld stiv kuling. Skiftande skydekke. Enkelte regnbyer, vesentleg i ytre strok.

Hos T-A i dag

Trøndere strømmer til Syden etter den dårlige værsommeren hjemme. Nå er pågangen for også neste sommer stor.

Pumpeprisene har falt med omtrent tre kroner siden toppen før sommeren. Om innkjøpsprisen fortsetter nedgangen, kan det gjøre godt for bilistenes lommebok.