STJØRDAL: Det har vært ei rolig natt i Trøndelag, men fortsatt har politiet brukt en del ressurser i forbindelse med evakueringa i Stjørdal.

- Det er ingen som meldt savnet eller skadet, men på grunn av stor rasfare og de store vannmassene i området, vet man ikke helt sikkert når de evakuerte kan dra tilbake, sier operasjonsleder Tobias Liaklev Andersen fra Trøndelag politidistrikt.

- Kommunens krisestab vil sammen med blant annet våre representanter ta vurderinger forløpende om når de evakuerte får dra hjem, opplyser operasjonslederen.

Været

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Nordvest opp i liten storm utsatte steder, i ettermiddag minkende, først i Møre og Romsdal. Snøbyger, sluddbyger og regnbyger på kysten. Utrygt for torden tidlig på dagen i Trøndelag.

Fra sent torsdag kveld til fredag formiddag er det ventet mye lyn i Trøndelag i forbindelse med snøbyger. Økende lynaktivitet utover fredag morgen. Mest lyn ventes langs kysten. Det vil være store lokale forskjeller i intensitet. Noen steder vil ikke få tordenvær.

Maks/min. temp.:
Steinkjer: 3/2
Levanger: 3/1
Stjørdal: 4/2
Rørvik: 3/1
Nordli: 0/-2
Namsos: 4/3

Trafikk

E6: Helltunnelen i Malvik/Stjørdal, Trøndelag, hele tunnelen

Vegarbeid, omkjøring er skiltet. Vegen er stengt i korte perioder. Forsinkelser. På inntil en time.

11.597 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 11.597 koronasmittede i Norge. Det er 3.718 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 7.888 koronasmittede per dag.

Torsdag var 243 koronapasienter innlagt på sykehus. Det var 21 færre enn dagen før.

Hos Trønder-Avisa nå: