Fem forelegg for fart i Steinkjer - teknisk kontroll i Stjørdal

Høyeste hastighet 74 km/t da politiet målte farten i 60-sonen ved Midjo.

DEL

Politiet målte farten til bilistene på fylkesvei 762 ved Midjo torsdag ettermiddag. Det ble utferdiget fem forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 74 kilometer i timen i 60-sonen.

Samtidig har også Statens Vegvesen vært ute på kontroll lenger sør. Langs E14 i Stjørdal ble 31 tunge og ni lette kjøretøy kontrollert. Det ble gitt en del advarsler på kjøre- og hviletidskontroll, men generelt var kontrollørene fornøyd med de så langs vegen.

Likevel ble det gitt fire bruksforbud, to for mangelfull lastsikring, en for manglende løyve for godstransport og en på grunn av støy fra personbil. Fem kjøretøy fikk også mangellapp på grunn av tekniske mangler på grunn av lys, støy, løse bolter, samt påbygg på en lastebil som ikke var helt etter forskriftene.

Det ble også gjennomført teknisk kontroll på Einangsmoen kontrollplass ved E14. Av 22 kontrollerte kjøretøy, fikk tre bruksforbud på grunn av manglende sikring av last. Dette ble ordnet på stedet. Det ble skrevet to tekniske mangler, en for luftlekkasje og en for manglende lys.

Artikkeltags