Gå til sidens hovedinnhold

Feststøy og viltpåkjørsel

Et rådyr har blitt påkjørt, og naboer ble forstyrret av feststøy. Her er dagens morgenrapport.

I Levanger ble det klokka 23.12 meldt om feststøy.

– Patruljen var på stedet 00.40, og da var det stille, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm.

Klokka 05.44 ble et rådyr påkjørt på Sparbu. Det var ingen synlige skader, og viltnemda ble varsla.

Mye snø

Det er fremdeles mye snø i Trøndelag. Temperaturene vil ligge like over null de fleste steder.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Vestleg frisk bris utsette stader, i føremiddag dreiande sørvestleg. Enkelte snøbyer, periodar med sol. I ettermiddag auking til søraustleg liten kuling utsette stader, i kveld søraust og sør stiv kuling. Skya, snø frå sør.

Trafikk

Ved Bjørndalsbekken - Mo, på strekningen Hatlinghus - Ho, blir vegen stengtpå grunn av vedlikeholdsarbeid fra i dag 07.00 til 24. april 00.00.

Ved Vollsdalen, på strekningen Vollsdalen - Voll nord blir det i dag og i morgen lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 08.00 til 16.00

E6 Væretunnelen - Helltunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), blir stedvis stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Omkjøring er skiltet. Dette gjelder fra i kveld 22.00 til i morgen tidlig 06.00.

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), stengt på grunn av sprengningsarbeid i periodene fra 09.30 til 10.00.

E6 Tangtunnelen blir tengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Utrykningskjøretøy kan passere. Dette gjelder fra i kveld 22.00 til 00.00.

933 nye tilfeller

Det siste døgnet har det blitt registrert 933 nye tilfeller av koronasmitte i Norge. 17 av disse var i Trøndelag, ti i Steinkjer og ett i Namsos. Smittetrenden for hele landet er synkende, mens den for Trøndelag er flat, ifølge VGs oversikt.

En ny person er koronasmittet i Namsos

Slept til land

Servicebåten til AQS som falt av det nederlandske lasteskipet «Eemslift Hendrika» har nå blitt slept til land.

Les også

Servicebåt reddet, slepes inn til land: – Dette er en gladnyhet av dimensjoner

Kommentarer til denne saken