GRONG: – Det har vært litt problemer på E6 ved Grong i natt, forteller operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt.

Klokka 19:12 i går kveld skrev Politiet i Trøndelag på Twitter at et vogntog hadde kjørt av vegen på E6 ved Grong. Det er ingen personskader som følge av hendelsen.

– Ettersom det var en fiskebil som kjørte av vegen, måtte fisken lastes om før de kunne begynne berginga, men nå skal vegen være åpnet i begge felt igjen, forteller Engen

Kjørte uten gyldig førerkort

– Klokka 00:40 stanset en patrulje i Namsos en bil hvor føreren ikke har gyldig førerkort, forteller Engen.

Bilen ble stanset på Rv17 ved Høknes barneskole.

– Føreren anmeldes og bilen ble parkert, sier Engen.

Det er ikke mistanke om ruskjøring.

24.439 nye koronasmittede

I løpet av det siste døgnet er det registrert 24.429 tilfeller av koronasmitte i Norge, ifølge NRK. Dette er 9.062 flere smittetilfeller enn samme dag sist uke.

2181 av disse tilfellene er registrert i Trøndelag.

Regn, sludd og snø

I dag melder det regn og delvis sludd i store deler av Trøndelag. I høyden er det meldt snø.

Her er meteorologens tekstvarsel for dagen:

Sørvest eller vest liten og periodevis stiv kuling på kysten, i kveld minkande til bris i nord. Regnbyer, snøbyer i indre og høgareliggande strok.

Hos T-A nå

Etter at Trønder-Avisa publiserte en artikkel om at bilinteresserte Arnt-Johan Roel vurderer å selge den unike ambassadebilen sin, var det flere som kommenterte. Roels kone, Christina Waade Roel, ble blant annet kalt for "ei megge".

– I utgangspunktet tenkte jeg ikke å bruke noe energi på det, men jeg skrev likevel et svar i kommentarfeltet, for det virket som om de som kommenterte ikke hadde lest selve saken, forteller hun.

Mangel på selvtester gjør at Verdal kommune nå innfører restriksjoner.

– Lageret vårt av hurtigtester er marginalt, og faren for en testkrise er overhengende, forteller vikarierende kommuneoverlege Nina Kjenstadbakk-Steinkjer.

Klubbleder Lars Olav Iversen (40) begjærer innsyn i dokumenter og krever erstatning fra arbeidsgiveren Tine etter at en leder sendte inn varsel mot ham.