TRØNDELAG: Operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag politidistrikt forteller om ei rolig natt i norddelen av fylket.

– Vi har ikke fått noen meldinger derifra. Det har vært stille i hele distriktet, og det har vært rolig for oss på operasjonssentralen og for patruljene, sier Gaasvik.

Vegarbeid og stengte veger

Det pågår for tiden vegarbeid flere steder i norddelen av Trøndelag.

Kv 4600 mellom Holmen og Grand i Steinkjer: Vegen er stengt mellom klokka 09:00 og 13:00 i dag på grunn av et arrangement.

E6 Helltunnelen: Vegen stenges mellom klokka 22:00 og 06:00 på grunn av vegarbeid.

Fv 6966 ved Lauva i Steinkjer: Her pågår det for tiden vegarbeid.

Fv 768 mellom Abelvær og Lissval i Nærøysund: Bevegelig vegarbeid som påvirker ett kjørefelt. Trafikken dirigeres manuelt og fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Fv 770 mellom Løssiskardet og Rørvikkrysset i Nærøysund: Vegarbeid. Fartsgrensen er redusert til 60 km/t og vegen er stengt i korte perioder.

Fv 770 mellom Storfjellet og Berg i Nærøysund: Vegarbeid påvirker ett kjørefelt. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Ev 6 mellom Fjerdingen og Lassemo i Grong: Vegen er stengt i korte perioder på grunn av vegarbeid. Fartsgrensen er redusert til 50 km/t og trafikken dirigeres manuelt.

Fv 766 ved Dalevatn bru i Flatanger: Vegen kan bli stengt inntil 30 minutter av gangen på grunn av vegarbeid. .Fartsgrensen er redusert til 50 km/t.

Regn, lyn og torden

I formiddag melder det stort sett oppholdsvær og delvis sol, men utover dagen melder det en god del regn. I deler av fylket er det også fare for lyn og torden i kveld.

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

Sør og sørvest opp i frisk bris utsatte steder, i kveld dreiende vestlig. Skyet eller delvis skyet. Perioder med regn og regnbyger. Fra i ettermiddag utrygt for torden i indre strøk.

T-A i dag

– Vi opplever at prisen varierer fra selskap til selskap, men at samme kjede som regel har samme pris.

Nina Stuberg Guldseth fra Stjørdal opprettet en Instagramkonto for å ha sin egen lille kokebok. I dag har kontoen @sunn.student blitt en jobb – og Guldseth avslører spennende planer for veien videre.

Publikum lo med da Morten Ramm og Vegar Tryggeseid leverte god underholdning med underholdende gjester i Levanger.