I denne artikkelen får du oversikt over hvilke nordtrønderske veger som er berørt, basert på informasjon fra politiet og Vegtrafikksentralen. Trønder-Avisa tar forbehold om at veger kan være åpnet uten at det er varslet om det. (Saken er sist oppdatert klokka 12.30 torsdag).

Fylkesveg 72, Verdal: Stengt i området ved Kleivklompen grunnet oversvømmelse, opplyser VTS klokka 12.20.

Fylkesveg 6914, Sjøvollen i Steinkjer: Stengt i begge retninger på grunn av oversvømmelse.

Fylkesveg 761, Inderøy: Vannmengdene har stengt ved Prix Sandvollan på grunn av oversvømmelse. Trønder-Avisas reporter på stedet sier at det er ekstremt mye vann, og at bilene har store problemer med å passere. Veglysene har også gått, slik at bilene kjører seg opp i store vannmengder. Det pågår omkjøring via busslommen ved Prix, som også er oversvømt.

E14. Stjørdal – Meråker: Stengt på grunn av flere oversvømmelser, melder Vegtrafikksentralen ved 06.30-tiden torsdag morgen.

Fylkesveg 6330, Follafoss/Åfjord: Stengt på grunn av vanskelige kjøreforhold, opplyser Vegtrafikksentralen ved 04-tiden natt til torsdag.

Fylkesveg 720, strekningen Verrabotn – Follafoss: Stengt på grunn av vanskelige kjøreforhold, melder VTS i 3-tida natt til torsdag.

Fylkesveg 6900, Verdal: Vegen er stengt ved Skjækerfossen på grunn av flom, opplyser Vegtrafikksentralen rundt midnatt.

Fylkesveg 6860, Skogn: Politiet har fått melding om en stor elv som går over vegbanen i Grytesvegen på Fylkesveg 6860. Det er fare for trafikanter. Vegtrafikksentralen er varslet. Entreprenør og politi kjører til stedet, opplyser politiet klokka 23.48.

Fylkesveg 6778, Meråker: Mye vann ved Øvergardsvegen. En stikkrenne som er tett, opplyser politiet, som er på stedet. Vegtrafikksentralen er varslet – og sender entreprenør, melder politiet klokka 1.43.

Frosta: Frosta kommune melder torsdag formiddag at følgende veier er skadet – og at det kan være periodevis stenging:

  • Ådalsvegen: Vannmasser har gravd ut veien, mannskap er på plass og utbedrer veien, delvis stengt grunnet vedlikehold.
  • Hovdalsvegen: Stengt grunnet stor vannføring, vannmassene må avta før en greier å kartlegge og utbedre skader.
  • Bjørndalsvegen: Vannmasser har gravd ut vei, delvis fremkommelig, mannskap skal legge ned rør i løpet av dagen slik at vannmassen får fritt leide, og at veien blir stabilisert.
  • Rekbuvegen: Tilbakemelding på skade i vei, mannskap er på vei klokken 08:00 for å se på skadeomfang.

LES OGSÅ:Her jobbes det på spreng for å holde E6 åpen