Gå til sidens hovedinnhold

Flere viltpåkjørsler i natt

En elg og et rådyr ble påkjørt i natt, og det kraftige regnet fortsetter. Her er dagens morgenrapport.

Klokka 22.20 tirsdag kveld fikk politiet melding om en viltpåkjørsel ved Kvatningmyra i Overhalla.

– De som kjørte på dyret var først usikre på om det var en elg eller et rådyr. Det ble etter hvert klart at det var en elg. Dyret sprang videre og viltnemda ble varsla. Det er ikke snakk om personskader, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen.

05.55 ble det meldt om nok en viltpåkjørsel. Denne gangen på Sjøåsen. Heller ikke her var det snakk om personskader.

– Det var et rådyr som ble påkjørt. Dyret var dødt, og ble liggende i grøfta. Vegtrafikksentralen ble kontaktet for å fjerne det, forteller Sagen.

03.58 meldte politiet om at en grantre hadde blåst over og sperret vegen på Ingstadveien i Stjørdal. Vegtrafikksentralen ble varslet, og sendte ut mannskaper for å ordne opp.

Regn-, flom- og kulingvarsel

Også i dag er det utstedt flere farevarsler som gjelder været. Vi vil igjen få mye regn, og enkelte steder er det fare for flom. Fra Frøya i sør til Rørvik i nord er det meldt kuling langs kysten.

Her er tekstvarselet for Trøndelag fra yr.no: Nordvestlig opp i stiv kuling på kysten, fra i ettermiddag nordlig liten kuling, i kveld minkende. Regn og regnbyger, lokalt store nedbørsmengder. I kveld etter hvert oppholdsvær, først i nord.

Les også

Her førte regnet til oversvømmelse i kjeller

Trafikk

Ved E6 Grong - Medjåbrua vil det fra i dag til og med fredag bli stedvis innsnevring på grunn av vedlikeholdsarbeid fra 08.00 til 15.00.

Ved E14 Meråker, på strekningen Stjørdal - Storlien, blir det i dag fra 08.00 til 17.00 manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Ved E14 Flornes, på strekningen Stjørdal - Storlien blir det anuell dirigering på grunn av dekkelegging i periodene onsdag og torsdag fra 19.00 til 06.00 neste dag. Vent på ledebil.

E6 Væretunnelen, på strekningen Trondheim (Sluppen) - Stjørdal (Værnes), er stengt inntil videre på grunn av tekniske problemer. Omkjøring er skiltet. Utrykningskjøretøy kan passere.

Kommentarer til denne saken