Mannen i 40-årene, som hadde vært savnet fra en institusjon på Straumen i Inderøy siden kl 12.00 tirsdag, er nå funnet.

– Vi gjennomførte en større leteaksjon som gikk over formiddagen, kvelden og natta. Mannen ble funnet 05.45 langs en veg et lite stykke fra institusjonen etter et tips, sier operasjonsleder i Trøndelag Politidistrikt Arnt Harald Aaslund.

Han forteller at mannen ble funnet i ok behold.

– Vedkommende hadde ingen alvorlige skader og bringes dermed tilbake til institusjonen for å bli tilsett av lege og videre fulgt opp der, sier Aaslund.

Varsler lockout

Flytekninkerstreiken har ført til en rekke kanselleringer av norske flyvninger. Arbeidskonflikten mellom NHO og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) ble tatt til et nytt nivå da VG kunne melde tirsdag at NHO varsler lockout.

Det betyr at flyteknikerne vil bli nektet av NHO å komme på jobb, noe som tvinger frem en løsning på konflikten.

Siden 2010 har det kun vært to lockoutvarsler i norsk arbeidsliv, ifølge VG. Dermed er dette ekstra spesielt.

– Jeg ble overrasket over at det kom så raskt, først og fremst fordi det er et så sjeldent virkemiddel fra arbeidsgiversiden, sier arbeidslivsforsker Kristine Nergaard til VG.

Vær

Gråværet fortsetter. I dag melder Yr.no om skyet vær og rundt 15 grader over store deler av Trøndelag. Meteorologene ved Meteorologisk institutt melder følgende vær for Trøndelag i sitt tekstvarsel denne morgenen:

Dreining til sørøst bris. Enkelte regnbyger om natten, ellers delvis skyet, oppholdsvær. Fra i ettermiddag økning til sørvest frisk bris på kysten, i kveld stiv til sterk kuling. Regn, lite eller ingen nedbør i indre strøk sør for Trondheimsfjorden.

Mer fra Trønder-Avisa