Det har vært en veldig rolig natt også for politiet i Nord-Trøndelag natt til fredag, forteller operasjonsleder hos politiet i Trøndelag Lars Berget.

– Den eneste hendelsen vi har i Nord-Trøndelag er en melding om en mann som gikk i jernbanesporet ved Steinkjer stasjon kl. 02.56 i natt, sier Berget.

Det var Bane NOR som meldte inn hendelsen.

Berget mener meldingen hadde sammenheng med en annen melding som de fikk kort tid før Bane NOR ringte. Det var da noen som hadde ringt og fortalt om en hissig mann i Steinkjer.

– Den hissige mannen fikk være igjen, og det viser seg at det er samme mann som vandrer i jernbanesporet, forteller Berget.

Da politiet dukket opp viste det seg at mannen, som er i tidlig 40-årene, var veldig full.

– Det endte med at han ble tatt med til Trondheim og satt i arresten. Det blir ikke noe sak ut av det, men årsaken til at han havnet i arresten var på grunn av beruselse og fordi det var vanskelig å finne noen adresse på han. Så han blir i arresten til han blir edru og vet hvor han skal.

På søndag kommer sola

Helgen ser ut til å starte litt grått for Trøndelag rent værmessig. Fredag er det nemlig meldt sør og sørvest bris og for det meste skyet. I indre strøk regn, ellers enkelte regnbyger.

Det meldes også om lokal tåke enkelte steder.

Men frykt ikke, slik værvarselet ser ut nå blir det sol og temperaturer nærmere 16 grader på søndag. Det melder Meteorologisk institutt via yr.no.

Stengte veger

Kirkegata i Levanger, Trøndelag – Fv (fylkesveg) 6866 Levanger (kirke), i retning mot Lysaker. Vegarbeid, vegen er stengt.

Beregnet sluttid: 23.09.2022 kl. 23:00

Sneppenbrua i Steinkjer, Trøndelag – Kv (kommunal veg) 8650 Steinkjer kirke. Vegarbeid, vegen er stengt

Beregnet sluttid: 07.10.2022 kl. 00:00

Hos T-A i dag:

Åsvegen 26 på Skogn er lagt ut for salg. Til nå har megleren vært i kontakt med flere interessenter med lokal tilhørighet.

Kan gå mot salg: – Det er flere interessenter

Antall døde pr. år har vært nokså stabilt de siste ti årene, men tallet øker i 2022. Både SSB og FHI lurer på hvorfor – men begge etatene mener det kan være korona-relatert på ulike vis.

I 2020 møtte Nina Wester Torbjørn Skorstad fra Levanger som følte seg feilplassert på Røstad spesialskole. Han døde en uke etter at hun hadde vært på besøk. – Det siste han sa til meg var at «Du må fortelle min historie», forteller teaterregissøren.