GRONG: Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Solfrid Lægdheim forteller at det har vært rolig i Trøndelag i natt.

– Eneste er en påkjørt rein ved Sandøla i Grong. Usikkert med skade på dyret, men vi har fått tak i eier som er varslet. Liten skade på bil, ikke noe informasjon om at det er skade på person, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Solfrid Lægdheim.

Man må ta det rolig

Vakt hos Vegtrafikksentralen, Hans Petter Riddervold Hårsvær, forteller at alle veger inn til Sverige er stengt på svensk side på grunn av været. I tillegg er det stengt mellom Sela og Åfjord.

– Det er stengt fra Sela til Åfjord, men åpent fra Malm til Sela.

Ellers har natta på trønderske veger har vært rolig, og Hårsvær mener at det skal være greie kjøreforhold denne morgenen.

– Man må ta forbehold selvfølgelig. Det har vært mye vind og vær som kan ha påvirket brøytemannskapet, så man må ta det rolig.

Kuling utsatte steder

Farevarslene for kraftige vindkast og snø vil avta mandag morgen og ettermiddag, mens snøskredfaren fortsetter ut tirsdag foreløpig. Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag:

Nordvest stiv til sterk kuling utsatte steder, i natt stedvis liten og kan hende full storm, utover dagen gradvis minkende til liten eller stiv kuling. I kveld nordvest frisk bris, dreiende vestlig. Perioder med snøbyger, til dels sluddbyger på kysten.

Hos Trønder-Avisa i dag

Jim-Rune Øyum Pedersen opplever at det blir flere og flere oppdrag for Øyum Bygg, og at etterspørselen er stor.

– Den nye regjeringens ambisjon om å "få til" mer i distriktene enn den foregående, har jeg ingen tro på, sier Erling Fuglesang i Fuglesangdahl AS.