NAMSSKOGAN: Klokka 11.12 skrev 110-sentralen på Twitter at brannvesenet rykket ut til trafikkulykke E6 Brekkvasselv. Utforkjøring, bilen ligger utenfor vei, skrev de. Ole Marius Haugen ved 110-sentralen opplyste Trønder-Avisa at dette er en singelulykke de fikk melding om kl. 11.09, der én person var involvert.

Kl. 11.21 skrev politiet på Twitter at nødetatene rykket ut. «Enslig bil har kjørt av veien, har vært rundt på taket», skrev politiet.

– Det som er meldt inn til oss er at en voksen dame er i bilen. Hun er ved bevissthet, og er ikke fastklemt, sa politiets operasjonsleder Trond Hangaas da.

Kjørt til Sykehuset Namsos

Kl. 11.35 hadde ambulanse, lege og brann ankommet på stedet. «Fører av bil undersøkes av helse på stedet», skrev politiet. De opplyser at føreren, en kvinne i 60-årene, ble kjørt til Sykehuset Namsos med lettere skader.

– Hun oppfattes som adekvat oppegående, men har smerter i en skulder, forteller Hangaas kl. 12.20.

Bilen står ute på et jorde. Det er meldt om slaps, altså våt snø på stedet. Det skal ikke være trafikale problemer på stedet.

Kl. 12.20 er politiets patrulje fremdeles minutter unna stedet, men de hadde en stans underveis, hvor de var i samtale med bilfører i ambulansen. Hangaas forteller at det ikke er mistanke om beruselse. Vurderinger rundt ulykkesårsak vil gjøres når patruljen ankommer stedet.

Kjørte ut i sving

Kl. 13 er patruljen ferdig på stedet, og operasjonsleder Hangaas gjengir at bilen har kjørt ut i en venstresving.

- Bilen har fått sleng og kjørt ut på en åker på høyresiden.

Der havnet den 10-12 meter fra veiskuldra. Dette skjedde i en 80-sone, og det har vært slapsete føre.

Bilen hentes etterhvert av bilberger. Politiet oppretter sak. Det er ikke mistanke om høy hastighet, gjøres ikke beslag i førerkort, men kvinnen vil nærmere avhøres etterhvert, for å gi sin forklaring av ulykkesårsaken.

NB! Trønder-Avisa har fått tre ulike beskjeder om hvor kvinnen skulle kjøres for helsesjekk. Siste beskjed er Sykehuset Namsos.