lørdag 28.09 2019

Når leken teller

Med fargerike klær og snurrebart lager Bendik Sjømæling Nordgaard teater for barn i noen av verdens verste flyktningleirer. Nå skal trøndersk publikum få et innblikk i dette arbeidet.

I løpet av tre måneder mistet fire elever ved Ørmelen skole pappaen sin i selvmord. Oppi alt det triste er sorggruppa et lyspunkt.

Sorgen som aldri blir borte

Anne Mette Olsen Hjelde mistet sønnen i selvmord for tre år siden. Samfunnet forventer at hun burde komme seg videre. Men så enkelt er det ikke.

fredag 27.09 2019

– Psykisk helse er et samfunnsansvar

Nær halvparten av alle jenter mellom 13 og 18 år sier de har tegn på angst eller depresjon. Psykologene mener at det er et felles ansvar å sikre at ungdommene takler motstand.

søndag 22.09 2019

Klimakampen fra hjemmefronten

Elbiler, gjenbruk, solceller og togferier. May-Jorunn Barlien synes en kommer langt med sunn fornuft, mens Magnus Vågen mener det blir mange motstridende beskjeder om hva som egentlig er klimavennlig.

Tar et jafs av «The Big Apple»

Sverre C. Sunde (25) fra Namsos har alltid følt draget mot USA. Nå realiserer han drømmen. Han satser på New York, studier og en karriere som modell.

lørdag 21.09 2019

Helitrans-sjefen: – Selv om jeg forberedte meg, var samtalene med pilotens foreldre og kjæreste de vanskeligste jeg noen gang har hatt

Ta helg med Almlid.

Verrastranda samfunnshus – et symbol på noe mer

Ferdig snakka ...

Gleden ved å dele minnene