Like kjært som blomster er en gave ...

Bjørn Andersson (87) smiler og tramper takten. Øreklokkene er en gave fra pårørende til en medpasient som døde i fjor.

Glede: Humøret er på topp, og det rykker i dansefoten. Bjørn Andersson (87) storkoser seg når han med god hjelp fra avdelingsleder Ingunn Sund Forbord og sykepleier Camilla Aakerhus får musikk på øret. De trådløse øreklokkene, en gave fra pårørende etter at en av beboerne ved avdeling Fredheim døde i fjor, er nyttige både for beboere og ansatte.  Foto: Johan Arnt Nesgård

TA Helg

Han sitter i godstolen på rom 25. Sykepleier Camilla Aakerhus har hjulpet ham på med de trådløse øreklokkene og funnet fram den legendariske sangen «Steinkjersannan» av Carl Lønseth. Det går ikke mange sekundene før den tidligere spellemannen lyser opp og nikker gjenkjennende.