< Vi nabokrangler som aldri før: Kurt Ove vet ikke hvem som sprøytet tujahekken hans, men han antar at det er noen i nabolaget - Trønder-Avisa

Nabo til besvær

Krangla med naboen? Du er ikke alene. En av tre nordmenn har vært i tottene på naboen.

Sprayet i hjel: Slik ser tujahekken til Kurt Ove Voll på Reinsholm i Verdal ut etter at noen fant det for godt å spraye den med gift i fjor sommer. Saken er anmeldt, men Voll regner med at saken blir henlagt siden ingen verken har sett eller hørt noe. 

TA Helg

Hvem det er som har sprøytet tujahekken hans på Reinsholm i Verdal, vet ikke Kurt Ove Vollan. Han antar det er noen i nabolaget. Mens halve hekken er fin og grønn, er den andre halvdelen brun og død etter at den sannsynligvis ble sprøytet med et eller annet i fjor sommer som den tydeligvis ikke tålte.