< Vi nabokrangler som aldri før: Kurt Ove vet ikke hvem som sprøytet tujahekken hans, men han antar at det er noen i nabolaget - Trønder-Avisa

Nabo til besvær

Krangla med naboen? Du er ikke alene. En av tre nordmenn har vært i tottene på naboen.

Sprayet i hjel: Slik ser tujahekken til Kurt Ove Voll på Reinsholm i Verdal ut etter at noen fant det for godt å spraye den med gift i fjor sommer. Saken er anmeldt, men Voll regner med at saken blir henlagt siden ingen verken har sett eller hørt noe.  Foto: Johan Arnt Nesgård

TA Helg

Hvem det er som har sprøytet tujahekken hans på Reinsholm i Verdal, vet ikke Kurt Ove Vollan. Han antar det er noen i nabolaget. Mens halve hekken er fin og grønn, er den andre halvdelen brun og død etter at den sannsynligvis ble sprøytet med et eller annet i fjor sommer som den tydeligvis ikke tålte.