Livet før og etter botox:

Kronisk migrene holdt på å ta knekken på småbarnsmor Kirsten Linn Arntsen Falch (35). Så fikk hun Botox.

TA Helg

Tvillingene Sara Olea (3) og Oskar Nikolai (3) hopper fornøyde av gårde til barnehagen. Det knirker under små vintersko i nysnøen. Stunda før, inne i yttergangen, er hektisk. En treåring har mange spørsmål, og med to blir det dobbelt opp. I dag går det greit, men det er morgener da mamma Kirsten Linn ikke har like mye overskudd til å hjelpe til med boblejakker og luer og til å takle alle «vil ikke» og «kan ikke» i stresset som gjerne oppstår når alle skal blir ferdige til avgang.

– Det er morgener der jeg våkner opp med migrene, er kvalm og har mest lyst til å bli liggende, men jeg vet jeg må opp og i gang. Med samboer som jobber borte, må jeg sørge for at sjuåringen kommer seg på skolen og deretter få tvillingene i barnehagen. Så kan jeg begynne å vente på at anfallsmedisinen skal virke.