Brobyggeren

Stasjonsleder i Norsk Institutt for bioøkonomi (Nibio), Lars Bendik Austmo (42), mener Innovasjonscampus Steinkjer er en genistrek. Her skal det bygges broer.

Lars Bendik Austmo tror mange vil banke på døra når Innovasjonscampus Steinkjer står klar til høsten. Mange er allerede med, men flere vil få øynene opp for at campusen er en genistrek, mener 42-åringen.  

TA Helg

Nibio, landets tredje største forskningsinstitutt, er i ferd med å bygge opp en tung, landbruksfaglig tilstedeværelse i Midt-Norge. Ett av målene er å bygge bro mellom miljøene innen landbrukskompetanse i Steinkjer og de ulike teknologi- og innovasjonsmiljøene i Trondheim – til beste for regionens satsing på bioøkonomi. Et stort og ambisiøst oppdrag, men henningbyggen som er satt til å lede utviklingen og oppbyggingen, har klokkertro på prosjektet.