Eventyrlig og helt spinnvilt

På TV ser det lekende lett ut. Men det er til tider kaotiske tilstander når «Eventyrlig Oppussing» blir til.

Døgnet rundt: Gjengen i «Eventyrlig oppussing» jobbet til alle døgnets tider for å komme i mål med hytteprosjektet i Skogn. Dette er det største oppussingsprosjektet i tv-programmets historie. foto: Fredrik bye/TMM Produksjon 

TA Helg

Regissøren blåser hardt i fløyta, og hytta ved Langfylltjønna like ved alpinanlegget i Torsbustaden tømmes for arbeidere på sekunder. Samtidig gjør programleder Halvor Bakke seg klar til å lage enda noen tv-sekunder til «Eventyrlig Oppussing». Et tosifret antall mannfolk blir stående på hytteverandaen mens de venter, og legger dermed inn en kaffepause. Johnny Holmvik fra Norsk Lyd går rundt med et brett med sjokolade, smågodt, nøtter og frukt til arbeidslaget som består av blant annet rørleggere, snekkere og elektrikere.