Queen of Drama

Hun har dødd av sykdom, blitt drept av sin egen ektemann, har tatt sitt liv, blitt forrådt og funnet lykken. Det er mye drama på scenen for sopran Marita Kvarving Sølberg, som høster gode kritikker for rollen i «Figaros bryllup»

HOVEDROLLE: Sopran Marita Kvarving Sølberg er godt kjent med rollene som grevinnen i «Figaros bryllup», en rolle hun har spilt ved flere operahus. I hele september går denne operaen i Oslo. Her er hun sammen med Susanna, som spilles av Maria Eriksmoen. 

TA Helg

Det dyprøde sceneteppet trekkes opp og til syne kommer scenen, som spinner sakte rundt og tar med oss med inn i de mange rommene hos grev Almavivas spanske gods fra 1700-tallet. Stolradene er fulle og publikum sitter stille i spenning. De er klare for forviklinger, komikk, utroskap og kjærlighet i Mozarts mesterverk «Figaros bryllup» på Den Norske Opera. På et av værelsene sitter grevinne Almaviva. Ulykkelig over grevens sidesprang, men samtidig slagferdig med sin egen plan for å vinne grevens oppmerksomhet. Det merkes når Marita entrer scenen. Den erfarne sangeren fyller operasalen med sin stemme. Hun belønnes behørig med spontan applaus og impulsive tilrop fra tilhørerne i salen.