Tar et jafs av «The Big Apple»

Sverre C. Sunde (25) fra Namsos har alltid følt draget mot USA. Nå realiserer han drømmen. Han satser på New York, studier og en karriere som modell.

Storbyliv: Sverre fra Namsos trives som plommen i egget i storbyen. 

TA Helg

Midt på Times Square bor det en tjuefem år gammel namsosing. Veikrysset er Broadway og Fifth Avenue. På nyttårsaften er gatene rundt bygningen hans tettpakket med folk. Alle vil feire kvelden foreviget av de største TV-kanalene i USA, mens et mega-arrangement teller ned til starten på det nye året. Sverre C. Sunde kommer ikke til å trenge å albue seg fram. Fra takterrassen vil han ha prima utsikt når den store glitrende diskoballen droppes fra 25. etasje i One Times Square. Dette skjer hvert år, under påsyn av millioner av amerikanere, som en offisiell kickoff på det nye året.