Solstrålen på Kirurgen 3

Mens mørke skyer henger over sykehusøkonomien, gjør sykepleier Trude Espedal Larsen (30) dagen så lys og god hun kan for pasientene.

LYSPUNKT: Hun kommer med mer enn medisiner og drikke, sykepleier Trude Espedal Larsen. Hun er lyspunktet som sørger for at pasient Steinar Skaufel (70) fra Snåsa får all den pleie og omsorg han trenger under sitt opphold på Kirurgen 3. Mens diskusjonene om penger og nedbemanning surrer og går der ute, er det pasienten som hovedfokus her på sengeposten. Det setter 70-åringen stor pris på.  Foto: Johan Arnt Nesgård

TA Helg

Sykehusdirektør Torbjørn Aas har gått av, en midlertidig erstatter er på plass. Og mens diskusjonene om budsjett og nedskjæringer i Helse Nord-Trøndelag fortsetter både i media og i de lukkede rom, gjør Trude og kollegene hennes på Kirurgen 3 ved Sykehuset Levanger jobben sin som vanlig.