Byttet ut dressen og ble fjøsnisse på heltid

Steinkjerbygg Erling Kristensen og kona Hanneli Bugge-Hansen forlot mediejobber i Schibsted og P4 i Oslo for å satse på teatergård på landet.

Fjøsnisse på heltid: Erling Kristensen fra Steinkjer har gått fra jobben som produktutvikler i Schibsted til kultarbeider på teatergården Buggegården, og er glad han slipper pendlerlivet.  Foto: Frode Arnesen

TA Helg

Ekteparet, som møttes i baren i teltet på Høylandsrevyen i 2007, har ikke angret på valgene de tok. Mens Erling jobbet som produktutvikler i Schibsted var Hanneli nyhetsanker i radiokanalen P4, og begge dagpendlet fra Horten til Oslo. Da de tok over heimgården hennes i 2013, Buggegården, åpnet nye muligheter seg. Per i dag har de åpen gård med teaterforestillinger, gårdskafe, samt muligheter til å møte gårdsdyr, 80 dager i året. Totalt har rundt 12.000 besøkt Buggegården i 2019.