Gjør ting sammen!

Se i gamle fotoalbum, kle deg ut, hold konsert i stua, les bøker, eller dra på fisketur. Gjør ting sammen, og snu det negative til noe positivt, anbefaler familien Børresen Raak i Steinkjer.

GODE VENNER: Gode venner: Teo Børresen Raak (8) og lillesøster Saga (4) leker gjerne sammen. Og hopping fra køyesenga kan de begge like. Akkurat nå synes Teo det er greit å ha en lillesøster å leke med. – Vi har blitt gode venner, forteller 8-åringen.  Foto: Marita Børresen

TA Helg

Gode råd trenger slett ikke være dyre, og de trenger ikke være lenger unna enn et tastetrykk. Mange foreldre og foresatte har allerede laget facebookgrupper med tips til hva skolebarn, barnehagebarn og deres familier kan finne på nå som de må holde seg hjemme. Mange barnehager har også laget lignende aktivitetslister. Så også Egge barnehage der 4-åringen Saga Børresen Raak til vanlig har plass i avdeling Mekken. Siden forrige torsdag har hun vært hjemme sammen med mamma Marita (35), pappa Joachim (35) og storebror og 3.-klassing Teo (8). Saga synes det er kjedelig å være borte fra vennene sine. Hun savner Ella, Kristina, Noah, Inga-Lill og Synnøve. Men det er også artig å finne på ting i lag med hele familien eller bare med Teo.