Et forfriskende aprilbad

De har badet gjennom hele vinteren, men aprilbadet i Sandvågen på Straumen smaker ekstra godt med hele sju grader i vannet.

HERLIG: Mandag morgen, sol og vår. Et passende tidspunkt for å ta aprilbadet tenkte denne gjengen på Straumen som er helårsbadere. Fra venstre Guro Gulstad og datteren Leia Gulstad Joyce (5), Live Strugstad og sønnen Theodor Strugstad og Kenneth Bruun Carlson.  Foto: Heidi J. Stiklestad

TA Helg

Femåringen Leia har kastet håndkleet, springer rundt på stranda og hviner av spenning og glede. Dette blir hennes første bad i Borgenfjorden i år. Mamma Guro Gulstad (32) skal ta årets fjerde fjordbad sammen med Live Strugstad (40) og Kenneth Bruun Carlson (40). Sammen utgjør trekløveret «Badebloggen» på Straumen. På Instagram kaller de seg @thisisbadebloggen.