Dr. Museum

Om han kan lege Olav Haraldssons banesår er tvilsomt. Men dr. Gunnar Bovim har fått en nasjonalarv på pasientlista.

TETT PÅ OLAV: Nyvalgt styreleder i SNK, Gunnar Bovim, er en mann av vitenskapen, men ser mange interessante spørsmål også i det åndelige omkring Olav den hellige. Nå ser han fram til å digitalisere trøndersk museumsformidling, og har stor tro på at det vil øke besøket til både Stiklestad, fotomuseet og Olavsfrontalet i Nidarosdomen.  Foto: Johan Arnt Nesgrd

TA Helg

I god korona-tradisjon ringes nyvalgt styreleder i SNK, Gunnar Bovim, opp på det man inntil ganske få år siden kalte videotelefoni. Ganske passende egentlig, siden mannen holder innovasjon, teknologi og digitalisering høyt. Både som lege, tidligere NTNU-rektor og sittende styreleder i Innovasjon Norge. Men i like god korona-tradisjon må vi igjennom de klassiske "Hører du meg?", "Enn nå da?" og "Du falt ut et øyeblikk" før vi til slutt kunne kalle det en samtale.