Talte ministeren midt imot

Hun ba kulturminister Abid Raja ta seg en bolle. Der og da kokte det under topplokket til Marte Hallem (42), men hun ville gjort det samme igjen.

UTESTEMME: – Det er ikke ofte jeg snakker så høyt som jeg gjorde da jeg talte ministeren midt imot, men jeg følte det var på sin plass. Jeg gjør det igjen hvis jeg må, sier Marte Hallem.  Foto: Johan Arnt Nesgård

TA Helg

Temperaturen var mildt sagt høy i stua hos familien Hallem/Langåssve i Verdal forrige torsdag da kulturministeren med stor begeistring kommenterte nyheten om at det fra 7. mai åpnes opp for arrangement med opp til 50 personer med én meters avstand. Marte Hallem og Arnstein Langåssve ble mer provosert enn inspirert over kulturministerens måte å snakke om gjenåpningen av Kultur-Norge på. Allerede lenge før TV-kameraene var slått av, hadde Marte skrevet en spontan reaksjon og trykket på publiseringsknappen. I sitt facebookutbrudd skrev hun blant annet: