Oppsigelsen ble en velsignelse for Heidi

Livet til Heidi Klefstad fra Inderøy tok en ny retning da hun mistet jobben under finanskrisen i 2008. Livsendring trenger ikke være så farlig, mener 53-åringen.

NYTT PERSPEKTIV: – Finn ut hva du har lyst til å gjøre de neste årene. Hva kan du bli lykkelig med? Da finanskrisen gjorde Heidi Klefstad arbeidsledig i 2008, måtte hun gå i seg selv og finne ut hva hun brenner for. Den øvelsen ga henne et nytt perspektiv og nytt levebrød. Innimellom alle foredragene som daglig gleder kommer Heidi gjerne hit til hytta på Skjelvågen.  Foto: Johan Arnt Nesgård

TA Helg

Etter denne våren står mange uten arbeid som følge av koronapandemien. Selv om ledigheten går gradvis nedover fra uke til uke, er det per 9. juni registrert 11 269 helt ledige og 11 866 delvis ledige arbeidssøkere i Trøndelag. Rundt 60 prosent av de ledige er permitterte.