FERDIG SNAKKA:

Bak fasaden

Er det ikke herlig når det klaffer. Urskjønn norsk natur. Fotografert fra teltåpningen. Rett ut på Instagram.

Teltur: Det så idyllisk ut på Instagram, men natta i telt var alt annet enn idyllisk.   Foto: Gøril Pedersen-Engesvik

TA Helg

Dette er vel sommeren der nærmeste hele det norske folk skal ut å feriere i naturen. Ut i skog, mark, opp på fjell, ved innsjøer og sjø, ligge i hengekøye eller sove i telt og våkne til lydene som naturen selv varter opp med. Og det spiller ingen rolle hvor man drar, bare det ser bra ut på Instagram. Det turkise vannet ved fjellene i Loen, det ville landskapet der fjell møter sandstrender langs Helgelandskysten eller Lofoten, svabergene på Sørlandet, eller sandstrendene på Jæren. Man trenger faktisk ikke dra så langt heller. Valøya på Vikna, Hårskallen i Levanger og Grønningen i Verdal er også høyst instramable. Også Stokkøya da. Sandstrand, fjell og sjø i skjønn forening.