Bokstavelig talt

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg kommer til å reise mye i sommer. Trolig blir det både en langreise til et annet kontinent og kanskje flere europeiske storbyer. Pandemi eller ikke. Jeg lar meg ikke stoppe.

Kultur og Magasin Redaktør Gunn Magni Galaaen Trønder-Avisa   Foto: Marius Langfjord

TA Helg

Regjeringa har vært krystallklar: «Vårt råd er at du holder deg hjemme, i alle fall innenfor Norges grenser». Forståelig, og høyst nødvendig da koronaen har satt alles liv på vent. Men jeg nekter å gi slipp på mine reiseplaner. Bokstavelig talt. Bøker, folkens, tar meg akkurat dit jeg vil. Med nesen i ei bok ligger verden åpen, lys og koronafri. Helst under en parasoll med leskende drikke og 20 grader i skyggen. Blir det regn og sure dager er det bare å pakke seg inn et teppe på sofaen og nyte ferden likevel.