STJØRDAL: Operasjonsleder hos politiet, Bjørnar Gaasvik, kan fortelle at folk har fått forstyrret natteroen flere steder i Trøndelag.

- Generelt littegrann forstyrrelser av natteroen i 11-draget. Ellers har det vært veldig rolig.

I Stjørdalen ble det meldt om høy musikk fra russebiler.

- Melding kom inn 23.08. En patrulje var på stedet i halv tolv tida og mente lydnivået var såpass akseptabelt, at de kun ga dem beskjed om å dempe.

I Rørvik så en nabo seg lei av at musikken som kom fra huset ved siden av.

- Det var fest hos en nabo. Han ble oppringt og bedt om å skru ned musikken, forteller Gaasvik.

Tilbake i Stjørdalen hadde politiet i går kveld laserkontroll i 60-sona på Gjevingåsen. Det ble utstedt 14 forenklede forelegg og høyeste hastighet var på 79 km/t.

Vedlikeholdsarbeid på vei

Selneskorsen, på strekningen Steinkjer - Namsos

Lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Gjelder fra: 30.04.2021 kl. 07:30. Gjelder til: 30.04.2021 kl. 16:00.

385

Det er blitt registrert 385 nye smittetilfeller i Norge siste døgn. I Trøndelag ble det i går registrert 5 nye korona-tilfeller, alle i søndre del av fylket. Så langt er 6,24 prosent av Norges befolkning fullvaksinerte, mens 23,90 prosent har fått minst én dose.

Tallene er hentet hos VGs korona-spesial.

Gråvær

Det blir en gråere dag enn det har vært tidligere denne uka. Yr melder om overskyet, nordvest bris og sludd -eller snøbyger. Noen steder kan likevel sola titte fram mellom skyene ut over ettermiddagen og kvelden.

Hos Trønder-Avisa i dag

Daglig leder Terje Watterud i Scenemann AS i Steinkjer utvider virksomheten med sitt nye foretak Rockesmia Watterud der han skal selge klær, effekter og profileringsprodukter.

Det har snart gått to år siden Eskil Johansen døde. Nå åpner mamma Tone Jørgensen opp om tapet av sønnen og tiden etter dødsfallet.

Les også

Mammas historie om Eskil: – Jeg tenkte mange ganger at han nesten var litt for god