Semitrailer sperret veier i Grong

Hengeren har sklidd ut.

T-A-tipser 

New Articles

En rumensk semitrailer har fått hengeren i grøfta ved lokstallen i Grong torsdag ettermiddag. Utforkjøringen har skjedd like ved avkjøringen til fylkesveg 391.

Vegmeldingssentralen hadde ikke fått noen melding om utforkjøringen enda kl. 15.50.

Politiet på stedet

Kl. 16.05 kan politiet fortelle at de har en patrulje på tur til stedet, og at vegen fortsatt er sperret. En hjullaster som var på stedet vurderte å gjøre et  et forsøk på å dra semitraileren på vegen, men valgte å vente på politipatruljen.

Berging bestilt

Det var Morten Solberg fra Grong som først tipset Trønder-Avisa om uhellet med semitraileren. Han kunne kl. 20.20 torsdag kveld fortelle at semitraileren var fjernet fra stedet, og at vegen nå var åpnet.

Trønder-Avisa fikk melding om hendelsen kl. 15.20.