Johannes Thingnes Bø skal gå med logoen til Traktorpikene

Grong-firma vant DNBs gründerkonkurranse.

Ine Bye Rossetnes og Thrine Bye Heggum er Traktorpikene. Til helga skal skiskytteren Johannes Thingnes Bø bære logoen til gründerne under skiskytterfestivalen i Holmenkollen.  Foto: Svein Helge Falstad

New Articles

Traktorpikene lager arbeids- og fritidsklær for damer og barn. Bak selskapet står Thrine Bye Heggum og Ine Bye Rossetnes fra Grong.

De fikk beskjeden allerede før helga, og Thrine Bye Heggum sier de ble svært glade da de fikk se videoen hvor Johannes Thingnes Bø forteller hvem som har vunnet konkurransen.

–  Vi ble naturligvis veldig glade. Vi satt og skreik en skvett i hvert vårt hus da vi fikk se videoen hvor han snakket om gründere som kjemper hardt. Det oppleves ærefullt. Dette er veldig artig, sier hun.

Til helga reiser de til Oslo for å både stå på stand sammen med DNB, samt å få med seg verdenscuprennene i skiskyting.

– Det skaper jo en god del blest. Folk blir gjort oppmerksomme på oss. Om de ikke skjønner hva det er, så går de kanskje på nettet og søker. Vi blir veldig synlige. Spesielt i helga. Vi skal reise nedover å være til stede. Da får vi også vist fram klærne våre. Vi blir også tilgjengelige på stand sammen med DNB. Når garantert mange som aldri har hørt om oss. Det tror jeg er verdifullt, sier Heggum.

Vinnerne av DNBs gründer-konkurranse får logoensin trykket på klærne som Johannes Thingnes Bø skal bruke under skiskytterfestivalen i Holmenkollen.

– Vi ønsker å hjelpe gründere opp og frem. Når vi deler DNBs sponsorplasseringer med gründere, kan vi hjelpe oppstartsbedrifter med å skaffe pengene og synligheten de trenger for å lykkes, sier konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, Benedicte Schilbred Fasmer på DNBs nettsider.