Sju personer sendt til legevakt etter boligbrann i Stjørdal

Alle beboerne kom seg ut da det begynte å brenne i et bolighus i Stjørdal natt til mandag. Sju personer ble sendt til legevakt.
New Articles

Politiet meldte om brannen sentralt i Stjørdal litt før klokka ett på Twitter natt til mandag. Det er ikke kommet melding om alvorlige personskader i forbindelse med brannen.

– Den første meldingen vi fikk inn gikk ut på at det kunne være folk i huset. Vi har nettopp fått beskjed om at alle skal ha kommet seg ut, sa operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NTB få minutter senere. Den første politipatruljen var da ikke kommet fram til huset ennå.

Politiet fikk opplyst at det var synlige flammer fra huset. Kort tid etter melder politiet at de var på stedet med brannvesen, og at huset var overtent. Klokka 3.15 meldte politiet på Twitter at brannen var slukket, og at boligen anses å være totalskadd.

Litt etter klokka halv åtte mandag morgen melder politiet på Twitter at totalt 18 personer er evakuert etter brannen, og at det holdes vakthold på stedet frem til tekniske undersøkelser er gjennomført.

Klokka 11.30 opplyser operasjonsleder Bjørn Handegard i politiet at området er avsperret i forbindelse med de krimtekniske undersøkelsene.

– De startet undersøkelsene ved 10.30-tida. Nye oppdateringer vil komme så fort de er ferdige på stedet, sier Handegard til Trønder-Avisa.