Forventer trafikkaos i Knesbakken 

Tirsdag kveld sto opp mot 30 trailere fast i området et par mil nord for Steinkjer – onsdag morgen fortsetter problemene.

Glatt: På E6 nord for Steinkjer har flere lastebiler fått trøbbel. Bildet er tatt tirsdag kveld.   Foto: Pia Marie Lerseth

New Articles

- Vi har to bilbergere på E6 ved Kvam akkurat nå. Der jobbes det med å berge en trailer, som har kjørt seg fast. Det er svært glatt på stedet, sier operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt.

Like etter klokken halv seks onsdag morgen opplyser vegtrafikksentralen at E6 på Kvam mellom Steinkjer og Grong er stengt periodevis på grunn av bergingen.

Operasjonsleder Brevik anslår at det vil ta en stund før veien er ryddet.

- Det vil nok ta to, kanskje tre timer, sier han og legger til:

- Vi forventer at det blir kaos i dag. Snøen og de vanskelige kjøreforholdene som den medbringer kommer like overaskende i år, som tidligere.

- Kjør forsiktig

Snø og glatte veier har skapt utfordrende kjøreforhold. Politiet oppfordrer derfor folk til å være varsomme.

- Kjør forsiktig! Vi har vanskelige kjøreforhold flere steder i Trøndelag, og må be om at folk tilpasser hastigheten, sier Breivik.

30 trailere sto fast

Da Politiet rykket ut til Knesbakken tirsdag kveld, hadde flere vogntog problemer på glatta. Politiet meldte da på Twitter at opp mot 30 trailere sto fast i området:

Advarer mot vanskelige kjøreforhold

Flere trailere sto fast på E6


Alt av bergings- og brøytebiler ble derfor sendt til stedet for å rydde opp i kaoset, og  I 23-tiden Tirsdag kveld meldte NRK at en strøbil var på vei.