Fem ble evakuert etter at industribygg begynte å brenne i Verdal

Nabohus ble evakuert da et industribygg i nærheten begynte å brenne natt til fredag.

BRANN: Et industribygg begynte å brenne på Fætta i Verdal natt til fredag. 

New Articles

VERDAL: Like etter midnatt natt til fredag rykket politiet ut til Fætta i Verdal etter melding om brann i et industribygg.

Da nødetatene ankom stedet få minutter senere ble det meldt om at det dreide seg om et overtent lagerhus. Et hus i nærheten, med fem personer, ble evakuert.

– Vindretningen gikk mot huset, og det ble evakuert for å være på den sikre siden, skriver politiet i en twittermelding.

– Det skal ha vært brennbar væske og gass inne i det brennende bygget, noe man selvfølgelig måtte ta hensyn til, legger politiets operasjonsleder Ole Petter Hollingen til overfor Trønder-Avisa fredag morgen.

Kontrollert nedbrenning

Brannvesenet begynte slukking på stedet, og i 2-tiden informerte politiet om at det foregikk kontrollert nedbrenning på stedet. På det tidspunktet fikk også de evakuerte i nabohuset returnere.

Ingen ble skadet i forbindelse med brannen.

(Saken fortsetter under bildet.)

BRANNTOMT: Slik så det ut på branntomta fredag morgen.  Foto: Marius Langfjord

 

Venter på at åstedet skal bli kaldt

Fredag morgen sier Hollingen at politiet er ferdige på stedet.

– Brannvesenet har holdt det gående utover morgenen og hatt etterslokking. De følger med på at det ikke blusser opp igjen.

– For vår del er dette nå et åsted som venter på å bli kaldt. Vi vil sannsynligvis foreta tekniske undersøkelser så fort det er mulig, siier politiets operasjonsleder.


Tips oss!

Har du opplysninger, bilde eller video?

Telefon:980 30 030 SMS/MMS:TA TIPS til 2399 (5 kr.) redaksjonen@t-a.no