Åge-konsert utsolgt på 25 minutter: – Det jobbes med ekstrakonsert

I dag ble billetter for Åge Aleksandersen-konserten på Frøyafestivalen lagt ut for salg. 25 minutter senere var det utsolgt.  

UTSOLGT: Billetten til Åge-konserten på Frøyafestivalen ble utsolgt på 25 minutter.  Foto: Johan Arnt Nesgård

New Articles

– Jeg tror folk er spesielt sugen på konserter i disse tider, forteller Thor Evensen, manager til Åge Aleksandersen, og viser til det minimale antallet konserter som holdes denne sommeren.

Åge Aleksandersen hadde egentlig planlagt en sommerturne fra Midt-Norge og nordover denne sommeren, men denne måtte bli avlyst da korona kom til Norge. Heldigvis for både festivalarrangørene og fans bestemte han seg for å gjøre et unntak for Frøyafestivalen.

31. juli går Åge på scenen for å spille under noe alternative omgivelser – 200 tilskuere i et festivaltelt som kan romme opp mot 1.500 personer.


Åge tror september-konserter henger i tynn tråd

Publikumstallet var mer enn ti ganger høyere enn tidligere strømmerekord, men økonomisk tror ikke Åge den digitale konserten erstatter mer enn én ordinær konsert.

Åge spilte for over 250.000

Enormt oppmøte da Åge Aleksandersen og Sambandet gjorde sin eneste konsert for sommeren.


Jobbes med ekstrakonsert

På grunn av den store pågangen jobber nå festivalarrangørene med å få til en ekstrakonsert.

– Vi regner med at det blir arrangert en konsert nummer to, så da må folk stå klar når billettene legges ut, sier nestsjef for Frøyafestivalen, Tore Strømøy.

Når tror du billetter for ekstrakonserten legges ut?

– Det vet jeg ikke enda, men det trenger ikke å bli så lenge til. Det er vel enkelte praktiske ting som først må på plass.