Oppdatering på flystreik

Mandag morgen melder Fellesforbundet i en pressemelding at det er oppnådd enighet i meklingen med NHO Luftfart. Det betyr at bakkemannskaper ikke vil bli tatt ut i streik.

– Vi er fornøyd med å ha kommet i havn etter en krevende mekling, med god bistand fra mekleren. Nå har vi kommet til en løsning som gir medlemmene våre et lønnsløft som vi håper de kan gi sin tilslutning til, sier forhandlingsleder Dag-Einar Sivertsen i Fellesforbundet.

Selv om bakkemannskapene ikke går ut i streik, er fortsatt 106 flyteknikere tatt ut i streik i følge VG. Avisen melder også om at ytterligere 39 medlemmer av Norsk Flytekniker Organisasjon kan bli tatt ut i streik lørdag dersom det ikke oppnås enighet innen da.

Politiloggen

– Det er har vært ei ekstremt rolig natt for politiets del, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Arnt Harald Aaslund til Trønder-Avisa.

Han forteller at med unntak om 2 meldinger om forstyrrelser av natteroen i henholdsvis Namsos og Nærøysund, har det vært stille over Trøndelag .

Vær

Gårsdagens forsmak på sommerværet var en kortvarig seanse, for i dag er gråvær og regn tilbake i Trøndelag. Meteorologene fra Meteorologisk institutt melder følgende vær denne tirsdagen:

Sørvestlig bris, liten til stiv kuling på kysten, i formiddag dreiende nordvest og minkende til bris. Perioder med regn, senere regnbyger. Utrygt for lave tåkeskyer

Mer fra Trønder-Avisa