TRØNDELAG: Klokka 22:56 ble det meldt om at en person hadde kasta en sykkel på sykehuset i Levanger, og en patrulje dro dit for å snakke med vedkommende, opplyser operasjonsleder i politiet, Kamilla Engen.

Klokka 02:11 fikk politiet melding om at det var to unge gutter som var på en nedlagt skole i Levanger.

– De to hadde gjort noe skadeverk, men fordi det allerede har blitt gjort en del skade fra før, er det usikkert hva de har gjort, opplyser Engen.

Det blir opp til kommunen å vurdere skadeverket, mens politiet har varslet foreldrene, og pratet med ungguttene.

Innbrudd i bedrift

Klokka 02:47 ble det meldt om at noen hadde banket på døra til en privatbolig i Stjørdal, og som opplevdes ubehagelig. En patrulje tok turen, men vedkommende var borte når de ankom.

I natt har det også vært innbrudd i en bedrift i Verdal. Politiet fikk melding klokka 03:40.

– Det har blitt stjålet et par sykler, men vi jobber enda med saken, opplyser Engen.

I en Twittermelding klokken 06.18 opplyser politiet at åstedet er en sportsbutikk – og at det er stjålet to elsykler.

– Saken etterforskes, opplyser politiet.

Musikkstøy

Klokka 03:06 ble det meldt om klaging på musikkstøy på Harran.

– Det har vært klager fra naboer flere netter på rad. En patrulje dro hjem til beboeren som beklaget forstyrrelsen, og lovet å overholde natteroen, forteller operasjonsleder i politiet, Kamilla Engen.

Traktor uten lys

På E6 på Kvam ble det klokka 23:50 meldt om to traktorer på veien, der den ene ikke hadde lys. Men dette ble ikke sjekket opp av politiet.

– Vi dro ikke ut fordi det ikke var noen patruljer i nærheten, sier Engen.

En halvtimes tid senere på E6 på Skogn, ble det meldt om en bil som hadde parkert i feil kjøreretning. Dit dro en patrulje, men når de hadde ankommet var bilen borte.

Klokka 00:46 ble politiet ringt av en person som mente han hadde kjørt på en katt på Stjørdal. Men fordi det var mørkt, ble ikke katten funnet.

Været i dag

Det blir en regnfull dag i Trøndelag med opplys noen ganger. Temperaturene vil ligge tett under 20 grader de fleste stedene. Det har også blitt sendt ut farevarsel med fare for tordenvær med lyn, og det gjelder hele Trøndelag. Faren øker fra klokka 13 i dag, og faren vil være over klokka 23 i kveld.

Meteorologens tekstvarsel for Trøndelag: Sørøst bris, på kysten periodevis frisk bris, liten til stiv kuling utsatte steder i fjellet, fra onsdag ettermiddag skiftende bris, om kvelden sørvestlig periodevis frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet. Spredt regn. Om ettermiddagen regn og regnbyger, først i sør. Utrygt for torden.

Driftsavvik

Rute 810 Trondheim-Vanvikan har flere innstilte avganger i dag 3. august på grunn av operasjonelle årsaker. Det er snakk om følgende avganger: Fra Trondheim: 08:20, 09:40, 11:10, 12:30, 20:00, 21:40 og 23:30. Fra Vanvikan innstilles avgangene: 09:00, 10:15, 11:45, 13:00, 19:00, 21:00 og 22:55.

Det settes opp alternativ transport via Flakk-Rørvik.

Mer fra Trønder-Avisa